DAGENS LÅT!


Omg vill inte gå på tag rugby :O

Tjaah!

Har inte gjort något idag elr jo jag var på stan med min kompis Judith. det var kul men jag köpte inge, jag som brukar köpa allt för mina pengar :p.
ska snart sova så får göra det här lite fort!
Tag rugby imorron kommer not gå bra!
kommer typ bara ligga där nere på gräset och bara dö :p  ne men det kommer inte gå bra!

kören idag samma som vanligt inge mer om det :).
4skol dagar kvar tills skolavslutning YEY!!!

Aja måste gå ses blir ingen bild.
Ledsen!


Vem är det på bilden?

Tjaah

Vem ser ni På bilden svara på dena här E-posten beattriice@live.se
kanske lite dålig bild :O


DAGENS LÅT


Min nya header

Tjaah Tjaah!

Nu har jag skafat en header tack och lov :). Hoppas att den kommer bli bara har bara den nu. För det blev lite fel innan så orkade inte nogt med (Amanda och jag :P). Och så nu är jag med Amanda vet ej om hon vill ut ska nog fråga hon snart.. INGE LÄXA YEY!
Hehe vile bara skriva så :P.
Ska typ klippa mig så här på tisdag


bild: google

typ så kommer jag se ut hoppas att det kommer bli bra! snart är det sommar lov för mig :). på torsdag inte den här veckan men nästa vecka!

Gud så  tiden har gott fort!

Men jag ska nog börja gå och så här ser min header ut för ni som inte ser den :P
SEE YOU LATER!

see you later

Tjaa Tjaah!

Ska snart in och ducha.. så får gjöra det här lite snabbt. Jag har bara haft tråk idag, har inte gjort något. har inte ens haft kul!
ska vara med Amanda imorrn kommer iaf bli kul då... nej... det kommer bli super KUL!
om 6 elr 7 dagar är det SOMMAR LOV!!!!! YEY!!
men nu måste jag ducha

SEE YOU LATER!


EN BLID HOSS AMANDA NÄR JAG SOV ÖVER!

DAGENS LÅT!


Hos min mormor o morfar

Tjaa Tjaah!

Har nyss vart hoss min mormor o morfar. Mina kusiner var där bara killar inte så mkt att göra då..
Vet ej om jag ska ringa till Alma elr inte :/. Ja, jag har inte så mkt att säga kommer blogga mer sen så ska gå ByeHos min farmor och farfar

Tjaa Tjaah!

Är hos min farmor och farfar nu så ska snart ut.. så kommer nog inte blogga så mycket  nu men min kusin kanske vill skaffa blogg så måste gå ses!

DAGENS LÅT! BARA TOG NÅGON :)


Kommer Emilia komma till min farmor?

Tjaa Tjaah!

Ska til min farmor idag för imorrn är det morsdag så vi ska åka till min farmor och farfar. Hoppas att min kusin Emila är där! så jag kanske kommer göra ett inlägg där vet inte men man får se. ska nog börja göra årdning mig snart för vill inte se ut som en apa som inte hitatr hem :O. Hihi bara sa något där xD.har ridit idag jag red på pärla lite snällare va hon idag en förrut iaf så har jag inte gjort ågot mer idag så ska nog gå ses

Lite dålig bild men en då :o

!!!SOMMARLOV SNART!!!

Tjaa Tjaah

Har avrt med Antony (vet ej om han stavas så) nu. Vi har kört väggen. Det var super KUL! Min kompis Amanda säger att jag måste bloogga hella tiden men jag ahr agt att jag kommer blogga mer på sommarlovet så nu vet du det igen Amanda (A) :p. Ska rida imorrn. Undra om jag kommer få rida på Pärla elr Racé, vet inte ens om jag ska rida på någon av dom<3. Bara några skol dagar kvaer sen är det SOMMALOV!!! YEY! Ska åka till Turkiet. Förra året var jag och min familj i greklan det avr 20 grader i skuggan och mer än 65 grader i solen :O. det kommer nog bli en liten  bild idag :) men ska bara ladda upp en bild och gå sen bye!Ska till kompis

Tjaah Tjaah!

Nu har  Alma åkt :(. Har ignet att göra ska nog gå till någon kompis snart (inte Amanda för hon är med Julia). Min mamma är skit arg på William (min storebror) för han får inte gå och lana så då blev William sur på min mamma så nu vet jag inte som ska hända :S. Komentera är ni snälla (A) SKA GÅ NU! SES

P.s kommer kanske blogga igen typ kl 24 :O
Orka bild.

DAGENS LÅT!


Är med Alma nu :)

Tjaa tjaah!

Är med Alma nu, vi gör typ inget. men hoppas att vi ska göra något snart :). Va i skolan idag vi fick sov morron till klockan nio men jag hade kör klockan 8.30. Kommer sjunga en låt som heter ¨sommartider¨. Inte så bra låt, men jaja. Har ochså vart på stan idag med Alma. När jag va nere på stan såg jag att jag bara hade 35kr :O jab OMG!
Är så pank :I Och Amanda har en kompis som heter Julia hoss sig. Och Julia ska sova över hoss Amanda. Har inte gjort så mycket mer idag, oj glömmde att säg att jag har skit ont sen igår!. kan knappt gå! :O Men ska gå och va med Alma nu ses.


(GAMMAL BILD!)

DAGENS LÅT!


Enavallen

Tjaa tjaah!

Enavallen idag då sprang 8 gånger (60m). Och en gång på stafetten :O.Och jag kasta kul 7m och 80cm.
Är lit trött nu men årka sova.Lyssnarpå musik och är inloggad på facebook nu catatr med Lovisa lite :).
Klara längd hopp högsta jag hoppa va typ 1 m och 10-15cm :O. Har inte gjort så mkt mer. men ska gå nu ses. Orka bild!

DAGENS LÅT!


Hos Malin

Tjaa Tjaah!

Idag så var jag på fest/klas, hos min kompis Malin :). Synd att hon ska åka till Norge. Jag fick hennas adress. Kommer skicka många brev :). Elizabeth kom inte för hon hade träning (synd). Och imorron ska jag till enavallen. med typ hella skolan :O. Ska kanske åka med Adde (Andreas) ner jag tror det iallafall. Kommer va med på stafetten :O. Kommer nog inte va så snabb!! :O, man ska springa 60m. Men tur att Judith ska va med för hon är skit snabb! Skulle va med Amanda på kvällen men så skulle Hedvig sova över hoss Amanda :/. Men jaja jag hinner iallafall blogga då :). Men det var nog allt!


(amanda)                                                              (jag)

DAGENS LÅT!Gott!

Tjaa Tjaah!

Första inlägget! har haft en blogg förut oxå men jag ska skafa en header någon gång. Har inte haft tid -.-'' Lyssnar på lite musik nu. ska snart göra läxa.
Ska på fest/kalas för min klasskompis ska sluta och åka hem till Norge igen :(.
Kommer att sakna hon! Va iskolan idag vi hade Hk och vi gjorde pannkakor (gott).
Men ska gå och gjöra läxa nu ses<3333